Management &
consultancy

B2B expertise & netwerk

Snelle commerciële impact? Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan! Wij gaan in ieder geval een stap verder dan enkel consultancy en theoretische beschouwingen. Want we werken intensief samen met jou en je bestaande team om toegevoegde waarde te creëren voor je bedrijf en je klanten.

Interim management, training & coaching

B2B bedrijven hebben nood aan een langetermijnstrategie én aan directe resultaten. Daarom hebben ze een marketingpartner nodig die de sector, de klanten, het aankoopproces en de uitdagingen waarmee B2B bedrijven te kampen hebben, begrijpt. Die kan inrichten én uitvoeren. Die zowel de kennis als de contacten heeft. Een one-stop-B2B shop.

Want veel B2B bedrijven hebben hun sales en marketing nog traditioneel ingericht. Daar kunnen we snel impact genereren. Zo werken we al jaren voor klanten in enkele van de meest complexe en uitdagende markten die B2B en technologie te bieden hebben.

Nieuwe ogen en helikopterzicht op je bestaande organisatie

  • We realiseren je marketingverhaal. We zorgen voor kruisbestuiving tussen sales en marketing en voorzien sales van voldoende munitie om de verkoop te kunnen boosten.
  • We coachen je medewerkers en bouwen een succesvolle sales- en marketingmachine op maat van jouw onderneming
  • We meten de impact van alle acties en geven je inzicht in je klantenmeerwaarde.
  • We leren je de knepen van het vak, of het nu gaat over messaging, digitale marketing, branding… We beperken ons niet tot de theorie, maar zorgen voor concrete inzetbaarheid ervan.

Wil je je
commerciële
slagkracht
verhogen?