Skip to main content

MULTIDISCIPLINAIR TEAM VAN B2B-SPECIALISTEN

We ondersteunen B2B-bedrijven in hun sales, marketing en communicatie.

Waarom? We merken dat veel B2B- en technologiebedrijven er nauwelijks in slagen om los te komen van de ‘features & benefits’ waar ze zo trots op zijn. Ze benaderen hun markt ook veelal ad hoc, onvoldoende systematisch en doeltreffend. Wij willen hen graag inspireren en helpen om hun marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Want Beyond is dé gespecialiseerde marketingpartner die B2B-bedrijven nodig hebben. In ons team vind je niet alleen experts in digitale marketing, maar ook strategie-consultants, specialisten met diepgaande sectorkennis (technologie, bouw, infrastructuur, energie, ICT), webdesigners en webdevelopers, creative concept developers, content creators (tekst, video’s, podcasts), en projectcoördinatoren.

Gunther Walravens Beyond Marketing
B2B Marketing Strategy

Gunther

Via slimme sales en marketing begeleidt Gunther B2B-bedrijven naar succes en groei in het digitale tijdperk.

Aan de hand van slimme sales en marketing begeleidt Gunther Walravens B2B-bedrijven naar succes en groei in het digitale tijdperk. Hij heeft verschillende (internationale) projecten rond (digitale) marketing geleid voor B2B-bedrijven actief in ICT, engineering, bouw en industriële productie.
B2B Digital Strategy

Maarten

Maarten helpt B2B bedrijven om hun ambities te realiseren door middel van digitale B2B marketing.

Maarten helpt B2B bedrijven hun marketingdoelstellingen te realiseren aan de hand van uitgekiende digitale marketingstrategieën en campagnes.
Bruno Termonia
B2B Creative Engine

Bruno

Bruno schrijft jouw B2B-verhaal, bouwt je visuele identiteit en vertaalt je positionering naar bruikbare sales- en marketingtools.

Bruno schrijft jouw B2B-verhaal en bouwt je visuele identiteit op. Naast het ontwikkelen van marketingprogramma's en -campagnes die sales opleveren, vertaalt hij je positionering naar bruikbare tools, gaande van keynote presentaties, smart graphics, ebooks, corporate website... tot opvallende sociale media berichten.
B2B content specialist

Maarten

Maarten stelt communicatieplannen en content kalenders op en werkt alle mogelijke B2B communicatietools uit.

Maarten kan in elke fase van het communicatieproces worden ingeschakeld. Van het opstellen van communicatieplannen en content kalenders tot de praktische uitwerking van testimonials, social media posts, persberichten, jaarverslagen, nieuwsbriefartikels… Bovendien helpt hij bedrijven om hun duurzaamheidsinspanningen onder de aandacht te brengen van hun stakeholders.
B2B content specialist

Didier

Didier is ingenieur, schrijver en storyteller met tientallen jaren ervaring in businesscommunicatie.

Didier is ingenieur, schrijver en storyteller met tientallen jaren ervaring in businesscommunicatie. Hij schrijft artikels, essays, columns, blogposts, whitepapers, business stories en videoscripts voor diverse media, bedrijven en organisaties. Daarbij weet hij ook complexe onderwerpen en thema’s, zoals achtergrondverhalen in een B2B-context, bevattelijk te brengen.
Iris
B2B content specialist

Iris

Iris is de coördinerende draaischijf voor projectbeheer binnen marketing, meertalige communicatie en employer branding.

Iris kijkt en voelt mee met de klant, detecteert noden en bepaalt mee de communicatiedoelstellingen. Zo fungeert ze snel als de coördinerende draaischijf voor projectbeheer binnen marketing, meertalige communicatie en employer branding.
B2B marketeer

Maité

Als creatieve B2B marketeer vertelt Maité jouw online verhaal op het juiste kanaal.

Als creatieve B2B marketeer vertelt Maité jouw online verhaal op het juiste kanaal.
Christel Beulque
B2B graphic design

Christel

Christel is onze ervaren kracht als het aankomt op digitale content, multimedia tools, creativiteit en design.

Christel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de grafische industrie, en maakt naast CMS aangedreven websites, ook mailings, flyers, corporate ID's, logo's, jaarverslagen, PowerPoint en nog veel meer... Christel begrijpt uw wensen en vertaalt deze in een creatief ontwerp. Betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit staan hierbij voorop!
Anaïs
B2B Digital Marketing

Anaïs

Anaïs zorgt voor de in’s & out’s van je digitale marketing. Van strategie tot optimalisatie!

Anaïs ondersteunt je in het optimaliseren van je digitale marketing. Ze helpt je niet alleen bij de technische ondersteuning en digitale strategie, maar geeft je ook de handvatten om zelf verder te groeien.

Ze gebruikt technische expertise, branchekennis en passie om jouw bedrijf te helpen in online aanwezigheid op te bouwen en te behouden. Haar missie is jou te begeleiden, te challengen en te ontzorgen in je digitale aanwezigheid.

Cameraman & fotograaf

Yves

Yves is onze cameraman, monteur, animator,... met meer dan 12 jaar ervaring in het vak.

Yves is onze cameraman, monteur, animator. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in het vak en werkte mee aan diverse B2B projecten!
Dries
Webdesign & developer

Dries

Dries is onze creatieve motor bij het ontwikkelen van professionele B2B websites en webshops.

Dries ontwikkelt een website of webshop voor u uit die zowel op technisch, commercieel als op marketing vlak helemaal op punt staat. Samen met de klant gaat hij op zoek naar de beste oplossing voor jouw project. Daarnaast is hij ook specialist in e-mailmarketing!
SEO Specialist

Marieke

Marieke helpt je graag met het opzetten of verbeteren van de vindbaarheid van je website.

Marieke helpt je graag met het opzetten of verbeteren van de vindbaarheid van je website door webanalyses, content optimalisaties, digital PR en zoekwoordenonderzoeken.

Het integreren van digitale strategieën is een van haar dagelijkse taken. Daarnaast focust zij zich op strategische en operationele ondersteuning bij bedrijven die beter zichtbaar willen zijn in zoekmachines.

MAAK KENNIS MET ONZE BEYONDERS

Dit team verdiept zich in jouw markt, aanbod en communicatie

“We trekken samen met jou een geoliede marketingmachine in gang die indrukwekkende resultaten boekt!”

Klaar om met het bedrijf een
versnelling hoger te schakelen?

Contacteer ons