Onze diensten:

from value to market

Wat kunnen we voor u betekenen?

B2B bedrijven hebben nood aan een langetermijnstrategie én aan directe resultaten. Daarom hebben ze een marketingpartner nodig die de sector, de klanten, het aankoopproces en de uitdagingen waarmee B2B bedrijven te kampen hebben, begrijpt. Die kan inrichten én uitvoeren. Die de kennis en de contacten heeft. Een one-stop-B2B shop. Via gericht advies, interim management en/of training en coaching , zorgen we er dan ook voor dat B2B bedrijven hun ambities kunnen realiseren. Zo werken we al jaren voor klanten in enkele van de meest complexe en uitdagende markten die B2B en technologie te bieden hebben.

We analyseren, positioneren en plannen

We starten met een audit en brengen snel verbeterpunten in kaart. We analyseren uw doelgroepen, zetten uw aanbod scherp, werken de messaging uit en helpen uw klanten en prospects om duidelijk te zien wat de voordelen zijn om in zee te gaan met uw bedrijf. We werken het strategisch marketingplan uit en leggen samen de boodschap, het concept en de timing van de acties vast. We brengen ze via de juiste kanalen naar uw (potentiële) klanten.

Contacteer ons voor meer informatie

We bouwen uw online reputatie

We schrijven uw B2B verhaal. We lichten toe wie u bent en hoe u met uw producten en diensten de wereld verandert. We helpen u om uw verhaal tot in uw markt en tot bij al uw mensen te laten doordringen. We zorgen voor een creatieve invalshoek, zorgen voor een eigentijdse look & feel, schrijven en gebruiken slimme content en gebruiken alle mogelijke digitale tactieken en beschikbare kanalen om uw klanten te bereiken en uw digitale aanwezigheid te versterken.

Contacteer ons voor meer informatie

We boosten uw verkoop

Het genereren van waardevolle B2B leads is in deze wereld van ‘infobesitas’ niet eenvoudig. Of toch wel? We bouwen digitale plannen en – campagnes op maat en trekken de juiste B2B prospects aan. We zetten de juiste landingspagina’s in en converteren leads door middel van content marketing, digitale marketing, social marketing en/of Account Based Marketing.  We helpen een klantrelatie bouwen die perspectieven biedt op lange termijn.

Contacteer ons voor meer informatie

We monitoren en sturen bij

We blijven de realisatie van uw marketingverhaal op de voet volgen. We meten de impact van alle acties en geven u inzicht in uw klantenmeerwaarde. We zorgen voor samenwerking en kruisbestuiving tussen sales en marketing en voorzien sales van voldoende munitie om de verkoop te kunnen boosten. We ondersteunen de verkoop en het account management en stellen uw marketing- en communicatie-organisatie verder op punt.

Contacteer ons voor meer informatie

Klaar om met uw bedrijf een
versnelling hoger te schakelen?

Contacteer ons