Marketing & Business Development
voor ambitieuze B2B bedrijven

De digitalisering heeft het
B2B-aankoopproces veranderd.

Potentiële kopers vinden bijna alle informatie die ze nodig hebben online en nemen minder vaak en pas veel later in het aankoopproces contact op met sales. Dit vraagt om een andere rol van marketing en sales in het aankoopproces van prospects. Een rol waarin strategischer wordt gedacht en waarin nauwer wordt samengewerkt.

Beyond vult die rol samen met u in en helpt u:

Uw marketingstrategie uitstippelen

Veranderende tijden, vragen een andere aanpak. We starten met een doorgedreven analyse, we definiëren uw buyer personas en onderzoeken hun buyer journey. We bouwen uw brand- en marketing story, leggen de doelstellingen vast en werken een strategisch marketingplan uit.

Uw marketingacties plannen

Eens de marketingstrategie op punt staat, werken we concrete acties uit.
We leggen samen de boodschap, het concept en de timing van de acties vast en brengen ze via de juiste kanalen naar uw (potentiële) klanten. Inbound, outbound, analoog en/of digitaal. Steeds hands-on, in lijn met uw budgetten en rekening houdend met uw interne mogelijkheden.

Uw business development op punt zetten

We gebruiken onze kennis en ervaring om samen uw B2B-salestraject  te verbeteren. We maken uw inspanningen meetbaar, we evalueren en sturen bij waar nodig. We zetten de verkoopargumentatie scherp en we genereren, kwalificeren en converteren leads. We begeleiden uw team naar ongekende resultaten.

Klaar om met uw bedrijf een versnelling hoger te schakelen ?