Digitale marketing met voeling voor onze business

In B2B marketing is het zo belangrijk om een partner te vinden die voeling heeft met jouw business. Een organisatie die erin slaagt om hun expertise perfect in te zetten voor jouw bedrijfsdoelen. Het is die unieke combinatie waar ze bij Van Trappen HR naar op zoek waren, en die ze vonden bij Beyond Marketing.

“Net zoals wij de HR-zorgen van onze klanten volledig overnemen, ontfermt Beyond zich compleet over onze digitale marketing. Met concrete resultaten hebben zij bij elke actie hun toegevoegde waarde bewezen. We introduceren ze dan ook met het volste vertrouwen bij onze eigen klanten.”

– Jo Van Trappen, zaakvoerder Van Trappen.

Van Trappen HR

Van Trappen HR is zoals de naam al aangeeft een HR-partner die alle personeelszaken van hun klanten kan overnemen en hen daarin helemaal kan ontzorgen. “Op die manier maken we voor onze klanten meer tijd vrij die ze aan hun kernactiviteiten kunnen besteden. Want dat is net de reden waarom je een externe partner onder de arm neemt”, aldus Jo Van Trappen, zaakvoerder Van Trappen HR.

Diezelfde verwachting koestert Van Trappen HR ook voor de partners waar ze zelf mee samenwerkt. Onder meer voor de marketing van haar activiteiten. Het is een van de redenen waarom het HR-bedrijf begin 2021 op zoek ging naar een nieuwe marketingpartner. “Er was te weinig voeling met onze business. Ze begrepen niet waar we naartoe wilden of wat we nodig hadden. Bijgevolg liep de samenwerking stroef.”

Expertise met een persoonlijke no-nonsense service

Enkele maanden later ging Van Trappen HR in zee met het in Zottegem gebaseerde Beyond Marketing. En dat blijkt een gouden zet. “Zij vormen een perfecte match met onze organisatie. Ze gaan net als wij voor een totale ontzorging van de klant, en daarbij staan flexibiliteit, beschikbaarheid en een persoonlijke service voorop. Bovendien staan ze stevig met de voeten op de grond. Hun hands-on no-nonsense aanpak sluit perfect aan bij onze mentaliteit.”

Online campagnes vergroot naamsbekendheid

De samenwerking tussen Van Trappen HR en Beyond Marketing heeft intussen al zijn vruchten afgeworpen. “Potentiële klanten vinden meer dan ooit rechtstreeks de weg naar ons”, verklaart Van Trappen. “Dat maakt dat we nu meer klanten rechtstreeks kunnen bedienen, en minder via tussenpersonen zoals daarvoor.”

Beyond Marketing slaagde erin de naamsbekendheid te verhogen met enkele gerichte digitale acties. Zo werd de website van Van Trappen voorzien van de nodige call-to-actions en werden klantengetuigenissen toegevoegd. Via social media advertenties, Google Ads-campagnes en regelmatige communicatie via LinkedIn kwam het HR-bedrijf veel vaker onder de aandacht van interessante potentiële klanten.

Rekrutering via sociale media

Voortbouwend op die positieve ervaringen besloot Van Trappen HR Beyond Marketing ook in te zetten voor haar eigen rekruteringsnoden. “Dankzij hun expertise in sociale media konden we onze eigen online rekruteringscampagnes verder professionaliseren. Met resultaat, want sinds we samenwerken hebben we al twee collega’s via deze weg aangeworven”, benadrukt Van Trappen.

Betrouwbare partner, ook voor de eigen klanten

Dankzij deze successen deinst Van Trappen HR er ook niet voor terug om Beyond Marketing ook mee te nemen naar haar eigen klanten. “Op korte termijn heeft Beyond Marketing zicht ontpopt tot een betrouwbare partner. Met concrete resultaten hebben zij bij elke actie hun toegevoegde waarde bewezen. We introduceren ze dan ook met het volste vertrouwen bij onze eigen klanten.”

+60%

Meer websitebezoekers

170

Meer contactaanvragen en sollicitaties

10

Aanwervingen bij Van Trappen HR en hun klanten